Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslíte, že Staropramenu vadí, že někdo o nich píše takovou pravdu, že v civilizované zemi už by nemohli existovat. Bandy dál postávají před domem a na povel hulákají, autobusy vozí dál turisty, co nepijí pivo a my dýcháme jedovatý vzduch.

1 0
možnosti
Foto

vy nepíšete pravdu, vy popisujete svoji diagnozu.

3 0
možnosti
AT

Už úvod je lež. Jinak souhlasím se všemi, diskutéry, kteří zde doporučují dělat něco se sebou a ne se světem

0 0
možnosti
BH

Tolik záště se může nahromadit jen v odmítnuté neukojené osobě co se nastěhuje do nepřátelského prostředí z důvodu sebemrskačství...

4 0
možnosti
Foto

Mluvte o zodpovědnosti. Kdyby byla, tak platíme za zdravotní pojištění polovinu a máme se o 100% lépe. Nic nepotřebuje tato země naléhavěji než kritiku. Kde se nic nekritizuje, není diskuse a nic se nenapravuje.

0 0
možnosti
VH

Jak si Vy vysvětlujete debilitu zahraničního majitele? Majitele, který zaměstnává lidi (dokonce má přezaměstnanost) jen proto, aby se mohli nudit? Můžete mně vysvětlit, proč CK vozí turisty někam, kde se jim to nelíbí? Máte tušení, proč hlupák zahraniční investor nechá ničit výrobní podnik (pivovar), vyrábějící celoevropsky známý výrobek?

Já tedy zírám.

3 0
možnosti
Foto

jako tlumočnice občas bývám přítomna různých obchodních jednání a je pravda, že někteří investoři jsou překvapeni jak jim zde projde to co by si doma dovolit nemohli-nevím zda díky korupci nebo nekompetenci příslušných úředníků.takže někteří se skutečně cítí jak v eldorádu, kde se dá snadno vydělat, ale jsou i případy opačné, kdy se vyjadřují pochvalně a za banánovou republiku nás rozhodně nepovažují-takže pravda je někde mezi, zatímco v této diskuzi jsou dva extrémy-autorka je příliš kritická zatímco jiní diskutující jsou neochotni si připustit, že ne vše jje tak růžové jak bychom to chtěli-pravda je někdy trpká ale kdo si ji nepřipustí těžko s tím něco nadělá

0 0
možnosti
Foto

autorka není kritická, je nemocná.

4 0
možnosti
JP

J83a90n 27P63a86l94l66a67s

1. 7. 2017 21:43

Dobrý večer, několikrát zdůrazňujete, že tam vozí turisty, kteří nepijí pivo. Možná by pivo pili, ale ne Staropramen. A teď, Pražáci, do mě.

0 0
možnosti
Foto

turisté tam jezdí na exkurze a ochutnávku piva maji již v ceně vstupenky takže autorka očividně přesně neví jak to probíhá-já tam byla na exkurzi dvakrát-předtím, kdy vás sládek či jiný pověřený pracovník provedl výrobou-bylo to osobní autentické, turisté se mohli ptát na co chtěli-nový vlastník to zmodernizoval allá disneyland, takže vše vidíte jen na panelech prostřednictvím filmu s předtočným výkladem- to že tam není vyřešené parkování pro busy je věc jiná, turisté tam určitě nejezdí jen řvát ale všude kde je turistický ruch tak si obyvatelé stěžují to je bohužel tak

4 0
možnosti
Foto

Dobrý den. Myslím, že i vaše problémy jdou řešit. Dám vám alespoň směr. http://www.moje-klinika.cz/psychiatrie

8 0
možnosti
Foto

Vy jste tak hloupý jako 99% Čechů. Vy věříte, že myšlení lze léčit? Kdyby to šlo, tak by to udělali všichni blbí už dávno.

0 1
možnosti
Foto

Vážení, čtěte v cizích jazycích. Jsme zaostalá rozvojová země, která ani jen nevidí problémy. Stačí jen to, že dýcháme jedovatý vzduch a nikdo v tom nevidí problém. Zajímavé, na západ od nás mají mnohem lepší vzduch ve městech a trápí je to. Ať se podíváte na cokoliv, u nás problémy nejsou, tudíž není co řešit. Vyhledávejte informace v cizích jazycích, abyste se probudili. Ve světě jsme stále větší nula a stále máme horší pověst. Nehneme s ničím, ani v tom nevidíme povinnost, či zodpovědnost, jako třeba přijmout nějaké uprchlíky. Umíte si představit, kdyby se k řešení problémů stavěli všichni stejně, popírali je, kde by svět byl?

0 7
možnosti
JS

?nechápu, proč zde žijete, pokud je vše tak příšerné a zaostalé...

Víte třeba to, že ve Vltavě žijí raci? Asi je Vltava čistější než se domníváte. Chodíte někdy vůbec ven? Nebo jen sledujete cizojazyčné texty a vidíte vše jejich cizíma očima?

Moje babička říkávala, že jen špatný pták kálí do vlastního hnízda...

16 0
možnosti
MS

Člověk, neznalý situace, by z vašeho článku usoudil, že nenávidíte turisty, kteří "nepijí pivo" (vzhledem k frekvenci tohoto obratu v textu :-)). Vy však nenávidíte všechny, kdo ruší váš pobyt v bytě, který jste si neznámo proč pořídila v tak exponovaném místě a váš jediný smysl života je se tím užírat. :-P

16 0
možnosti
Foto

jste zatím asi jediný, kdo ten blog, potažmo autorku blogu, pochopil.

7 0
možnosti
MK

Mě Staropramen také nechutná, ale takto nenávistný článek bych tedy nedal.

8 0
možnosti
Foto

soudím, že to není nenávist, ale projev nemocného člověka.

8 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS